Service nummer 7/7 beschikbaar:
algemeen:
logo

Over Eoluz

Over EOLUZ

Bouwen aan de energie van morgen

Sinds ons ontstaan in 2007 is Eoluz uitgegroeid tot een gekende speler en gevestigde waarde op de industriële PV-markt. Dankzij onze innovatieve oplossingen, helpen we steeds meer bedrijven, lokale overheden, investeerders, … om toegang te krijgen tot duurzame stroom en dit met een rendabele investering. Voor de samenleving betekent dit meer hernieuwbare energie en minder CO2-uitstoot!

Onze slogan luidt dan ook: “samen bouwen aan de energie van morgen”. We streven naar een goed partnership, waarbij vertrouwen cruciaal is en we een gezamelijke aanpak met onze klanten voorstellen.

Onze ervaring leert ons dat transparantie, klantvriendelijkheid en expertise de beste succesfactoren tot een duurzaam project zijn.

Eoluz is een erkend aannemer in de categorieën 4P1/4P2.

Samen werken aan meer duurzame wereld

In alles wat we doen en in al onze activiteiten staat duurzaamheid centraal. Enkel samen kunnen we de energietransitie waarmaken. 

Onze waarde

Klaar voor de toekomst

De toekomst is duurzaam, daar kan u vanop aan. Als pionier willen we een leidende rol nemen in het vergroenen. 

  • Visie

    Eoluz is een technisch gedreven onderneming die telkens streeft naar een maximaal rendement in combinatie met de specifieke wensen en noden van de klant. We blijven investeren in nieuwe technologieën en segmenten binnen de hernieuwbare energiesector zoals batterijen en smart grids. Veiligheid is voor Eoluz topprioriteit.

  • Missie

    Een van de topspelers in de hernieuwbare energiesector blijven. Meer specifiek in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van industriële PV-installaties. Dit met een persoonlijke aanpak en op een duurzame manier.

Over ons

LIDMAATSCHAP

Een waaier aan diensten

Bij Eoluz bieden we onze klanten een waaier aan diensten op het vlak van fotovoltaïsche installaties. Wij ontzorgen onze klanten volledig en zorgen ervoor dat ze op een duurzame manier energie kunnen opwekken en verbruiken. Daarbij staan we garant voor een begeleiding van A tot Z. Zelfs bestaande installaties kunnen we een tweede leven geven. 

We blijven evolueren en nieuwe diensten ontwikkelen. Zo houden we onze positie als voorloper en pionier op het vlak van duurzame energie en alles wat daarbij komt kijken vast. Nu en in de toekomst. 

0 +

tevreden klanten

0 +

industriële projecten