Nieuws

Bouwen aan de energie van morgen

Follow Eoluz NV to stay up-to-date with news, articles and jobs.

Wetenschapstoren UHasselt
1603460064731

De nieuwe Wetenschapstoren van de Universiteit Hasselt is een architecturaal hoogstandje. En voor wie dacht dat er geen plaats meer was voor zonnepanelen… daar is altijd een gepaste oplossing voor! 😉

UZ Leuven
1612439975639

UZ Leuven bouwt verder aan een duurzame toekomst! De zonnepanelen op het nieuwe Logistiek Platform geven de Campus Gasthuisberg alvast een groene boost.

Bouwheer – UZ Leuven

Engineering – MACOBO-STABO
SMA Benelux bv/srl#construction#zonnepanelen#healthcare

Vanhout.pro
vanhout_pro-11

Vanhout.pro maakte een leuk filmpje aan de start van het bouwverlof. Wist je dat de zonnepanelen door Eoluz werden geïnstalleerd? Zie hier de prachtige beelden! ☀️ ☀️ ☀️

AZ Groeninge

We blikken met trots terug op de realisatie van dit prachtige project in samenwerking met az groeninge en Ingenium nv!

Alken zorgcentrum
Screenshot-2021-06-15-at-16.48.23

Dak van nieuw Alkens zorgcentrum ligt vol zonnepanelen!

De nieuwe zorgcampus op Kouterman in Alken wordt eind mei opgeleverd. Op het dak liggen 402 zonnepanelen om woon-zorgcentrum Cecilia, de serviceflats en de diensten van Integro en het lokale dienstencentrum te voorzien van elektriciteit.

Lees hier het artikel

Bedankt voor de fijne samenwerking IKP Engineering & Integro VZW

Groep Bolckmans

Groep Bolckmans draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en trekt dit door in zijn vastgoedportefeuille. Dit zetten we graag in de kijker! Zo deed Groep Bolckmans beroep op Eoluz voor de plaatsing van deze prachtige 932 zonnepanelen op hun bedrijfspand te Gent.